Adventní benefiční akce přinesly nádherné okamžiky

Adventní čas byl letos pro Nadaci ADRA a její klienty opravdu štědrým obdobím. Díky nadšení a obětavosti desítek dobrovolníků se uskutečnila řada krásných benefičních akcí, jejichž výtěžek nám vyrazil dech.

Benefiční koncert pro Romana Balcara

Ve sboru CASD Česká Třebová se dne 14. prosince konal benefiční koncert na podporu Romana Balcara, kterému bylo diagnostikováno těžké kombinované postižení. Během večera se podařilo vybrat nádherných 73 764 Kč. Tato částka bude použita na úhradu intenzivní rehabilitace.

Vánoční jarmark v Základní škole Elijáš

Další adventní akcí, které se podařilo dotknout srdcí mnoha lidí, byl Vánoční jarmark zorganizovaný Základní školou Elijáš v Praze. Vánoční období na škole bylo plné radosti, pohody a příprav na tradiční jarmark. Děti i učitelé vytvořili nezapomenutelnou atmosféru a společně s rodinnými příslušníky žáků se podařilo vybrat impozantní částku 102 759 Kč pro Nicolase Úbla, který bojuje s kombinovaným postižením v důsledku těžkého porodu.

Poděkování Nadace ADRA

Děkujeme všem, kteří se zapojili do těchto úžasných akcí a přispěli k lepším Vánocům pro všechny. Vaše štědrost a solidarita jsou pro nás neocenitelné. Díky vám můžeme druhým poskytovat pomoc, kterou potřebují.